Verzekering-vergelijken.com

Telefoonverzekering

Herinnert u zich nog die tijd dat u voor enkele tientallen euro’s een van de nieuwste modellen onder de mobiele telefoons kon kopen? Tegenwoordig worden de prijzen van de mobiele telefoons en smartphones alleen maar hoger, dan komt natuurlijk ook omdat u tegenwoordig een veel betere smartphone krijgt voor uw geld. Bij de duurdere smartphones krijgt u vaak een goede garantieregeling aangeboden, echter blijkt al snel dat vrijwel niets door deze garantieregeling wordt gedekt. Op het moment dat u een dure smartphone hebt gekocht, dan moet u er uiteraard niet aan denken dat er wat mee gebeurd.
Als u van plan bent om een dure smartphone te gaan kopen, dan raden wij u zeker aan om een goede telefoonverzekering af te sluiten. Een telefoonverzekering dekt namelijk vrijwel alle denkbare schade die u aan uw mobiele telefoon kunt krijgen, hierdoor bent u er in ieder geval zeker van dat uw telefoon wordt gerepareerd op kosten van de verzekeringsmaatschappij deze niet meer goed functioneert. Een ongelukje met een smartphone zit in een klein hoekje, zeker nu de smartphones steeds dunner en groter worden, u wilt toch ook niet het risico lopen dat u de telefoon laat vallen en niet verzekerd bent?

Hoe kan ik een telefoon verzekeren

U kunt uw mobiele telefoon of smartphone op veel verschillende manieren verzekeren. Tegenwoordig zijn er steeds meer verzekeringsmaatschappijen die brood zien in de telefoon verzekeringen, binnen enkele jaren tijd in de telefoon verzekeringsmarkt daarom ook flink toegenomen. Tegenwoordig kunt u uw smartphone tegen vrijwel alles verzekeren tegen zeer lage maandelijkse premiekosten. Als u van plan bent om een telefoonverzekering af te sluiten, dan raden wij u zeker aan om dit direct bij de aanschaf van de telefoon te doen. Op het moment dat u de telefoon al in gebruik hebt en daarna pas een verzekering afsluit, dan loopt u in die periode al het risico dat er wat gebeurd met de mobiele telefoon.

Heb ik een eigen risico bij een telefoonverzekering

Net als bij de meeste andere verzekeringen hebt u ook bij een telefoonverzekering te maken met een eigen bijdrage (eigen risico), verzekeringsmaatschappijen stellen altijd een eigen risico in om moreel wangedrag onder de verzekerden te voorkomen. De hoogte van het eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij, hier is dus geen exact bedrag voor te noemen. Ook de hoogte van de maandelijkse premie is afhankelijk van het soort telefoon en uiteraard ook van de aanbieder. Een duurdere telefoon is in de maandelijkse premiekosten natuurlijk ook weer een stuk duurder.

Verzekering Vergelijken

Meer over deze rubriek.