Verzekering-vergelijken.com

Paardentrailer verzekering

Een paardentrailer verzekering is niet verplicht. Omdat de aanschaf van aan paardentrailer veelal een behoorlijk bedrag betreft is het wel verstandig deze te verzekeren.

Welk soort verzekeringen zijn er?

Als uw paardentrailer aan een trekkend voertuig is gekoppeld, dan is de schade die u aan een ander toebrengt gedekt op de WA dekking van het rekkend voertuig.
Verder kunt u een verzekering afsluiten voor schade door; brand, storm en diefstal dekking. Bij veel verzekeraars is dit de basisdekking.
Deze dekking is vaak uit te breiden met Allrisk of een Volledig Casco dekking. Bij deze dekking is ook de schade die u zelf veroorzaakt aan uw paardentrailer gedekt.

Zijn er dekkingsbeperkingen?

Als u niet voldoet aan de gestelde diefstalpreventie van uw paardentrailer verzekering of aanhanger dan zal de verzekeraar niet uitkeren.
Veelal is een goedgekeurd disselslot voldoende.

Paardentrailer verzekeren

Het verzekeren van een paardentrailer kan bij verschillende verzekeraars. Wij bieden u na het invullen van de gewenste dekking vrijblijvend een of meerdere offertes aan.

Hulp nodig bij het afsluiten of vergelijken van de verzekering.

Mocht u hulp wensen bij het afsluiten van de verzekering neem dan contact op met ons verzekeringskantoor. Klik hier voor de contact gegevens.