Verzekering-vergelijken.com

Uitvaartverzekering ASR

Uitvaartverzekering van ASR: Zekerheid voor de Toekomst

Het regelen van een uitvaart is niet iets waar we dagelijks bij stilstaan, maar het is wel belangrijk om goed voorbereid te zijn. Met een uitvaartverzekering van ASR, voorheen bekend als Ardanta, zorg je ervoor dat je nabestaanden niet met onverwachte kosten komen te zitten. In dit artikel leggen we uit wat de uitvaartverzekering van ASR inhoudt en welke voordelen deze biedt.

Zelf bepalen hoe lang je premie betaalt

Een van de grote voordelen van de uitvaartverzekering bij ASR is de flexibiliteit in het betalen van je premie. Je bepaalt eerst het bedrag dat je wilt verzekeren. Op basis hiervan wordt een premie vastgesteld die is gebaseerd op je leeftijd en de duur waarvoor je premie wilt betalen. Of je nu kiest voor een korte of langere periode, je hebt zelf de controle over hoe lang je premie betaalt.

Automatische stijging van het verzekerde bedrag

Bij ASR kun je ervoor kiezen om het verzekerde bedrag automatisch mee te laten stijgen met de kosten. Dit betekent dat je premie jaarlijks iets hoger wordt, maar je bent dan ook verzekerd dat de uitkering voldoende is om de kosten van de uitvaart te dekken. Wat bijzonder handig is, is dat je deze optie zonder extra kosten kunt stopzetten of later weer aanzetten, zonder dat je opnieuw gezondheidsvragen hoeft te beantwoorden. Een adviseur kan je informeren over de verschillende mogelijkheden om het verzekerde bedrag automatisch te laten verhogen.

Gegarandeerde uitkering

Een ander groot voordeel van de ASR uitvaartverzekering is dat de uitkering altijd gegarandeerd is. Dit betekent dat het verzekerde bedrag volledig wordt uitgekeerd bij overlijden, ongeacht hoe lang je premie hebt betaald. Deze zekerheid is belangrijk voor je gemoedsrust en die van je nabestaanden.

Kinderen meeverzekerd

Bij ASR zijn kinderen tot 21 jaar automatisch meeverzekerd tot maximaal het hoogst verzekerde bedrag van de ouder. Dit biedt extra zekerheid voor gezinnen en zorgt ervoor dat ook de kosten voor een eventuele kinderuitvaart gedekt zijn.

Flexibiliteit in je verzekering

ASR biedt meerdere mogelijkheden om je verzekering aan te passen aan veranderende omstandigheden. Je kunt je verzekering premievrij maken, afkopen of omzetten in een nieuwe verzekering. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je verzekering altijd aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Verzekerd bedrag en uitvaartkostencheck

Je kunt een uitvaartverzekering afsluiten voor een bedrag tussen de €1.000 en €20.000. De gemiddelde uitvaartkosten in Nederland liggen rond de €9.000. Om een beter beeld te krijgen van de kosten in jouw gemeente, kun je de uitvaartkostencheck doen. Zo weet je zeker dat je voldoende verzekerd bent om de uitvaartkosten te dekken.

Afsluiten tot je 75e levensjaar

Bij ASR kun je tot en met je 75e levensjaar een uitvaartverzekering afsluiten of je bestaande verzekering wijzigen. Na je 75e is het nog steeds mogelijk om een koopsom af te sluiten, zodat je ook op latere leeftijd verzekerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Vergelijk verschillende uitvaartverzekeringen

Op onze website hebben we een uitgebreide vergelijking gemaakt van uitvaartverzekeringen bij verschillende maatschappijen, waaronder ASR. We hebben gekeken naar de dekking, de premies, de flexibiliteit en de aanvullende opties die elke verzekeraar biedt. Door deze vergelijking kun je eenvoudig zien welke uitvaartverzekering het beste bij jouw wensen en situatie past. Bezoek onze vergelijkingspagina om meer te weten te komen en de beste keuze te maken voor een zorgeloze toekomst.

Conclusie

De uitvaartverzekering van ASR biedt veel voordelen en flexibiliteit. Met de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang je premie betaalt, de optie om het verzekerde bedrag automatisch te laten stijgen, en de garantie dat het verzekerde bedrag altijd volledig wordt uitgekeerd, biedt ASR een uitgebreide en betrouwbare uitvaartverzekering. Bovendien zijn kinderen tot 21 jaar meeverzekerd en biedt ASR flexibele mogelijkheden om je verzekering aan te passen. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en vergelijk de uitvaartverzekering van ASR met andere aanbieders om de beste keuze te maken voor jouw situatie.

Bezoek de ASR website voor meer informatie of om een uitvaartverzekering af te sluiten.

ASR verzekeringen