Verzekering-vergelijken.com

Met de Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp als je als privépersoon een onverwacht conflict hebt. De dekking ‘Consument’ is verplicht. Verder kun je kiezen uit de dekkingen ‘Wonen’, ‘Werk, Inkomen en Pensioen’, ‘Verkeer’, ‘Belasting en Vermogensbeheer’ en ‘Mediation bij echtscheiding’.

Wat is er verzekerd bij de rechtsbijstandverzekering van Nationale Nederlanden.

Je kunt deze verzekering afsluiten als alleenstaande of als gezin/samenwonend. Bij de dekking ‘Verkeer’ zijn ook de bestuurder en de inzittenden verzekerd.

De verzekering kent een Casco dekking en bestaat uit de onderstaande rubrieken.
– Verkeer met keuze letsel
– Wonen
– Werk en inkomen 
– Aankopen
– Familie en relaties
– Fiscaal en vermogen
– Mediation bij echtscheiding

Welke beperkingen zijn er.

Vraag je de dekking ‘werk & inkomen’ aan? En ontvang je een uitkering of voorziening op grand van sociale- of arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan geldt een periode van 2 jaar waarin je nog geen gebruik mag maken van deze dekking. 
Voor de dekking ‘Mediation bij echtscheiding’ geldt een periode van 1 jaar waarin je nog geen gebruik mag maken van deze dekking. 
Voor de andere dekkingen geldt geen wachttijd. 

Reken op deskundige rechtsbijstand met Nationale-Nederlanden en DAS

Bij Nationale-Nederlanden ben je verzekerd van professionele rechtsbijstand dankzij de samenwerking met gespecialiseerde juristen en advocaten van DAS. Of je nu juridisch advies nodig hebt of stappen moet ondernemen voor een juridische procedure, DAS staat voor je klaar. De Rechtsbijstandverzekering vergoedt niet alleen de kosten van DAS, maar dekt ook eventuele griffierechten en kosten van experts of deurwaarders.

Voor juridisch advies of rechtsbijstand kun je contact opnemen met de juristen van DAS via 020 651 87 75 of bezoek das.nl/nn.

Nationale Nederlanden
Blog

Berichten met informatie over verzekeringen. 

Benieuwd naar de premie bij verschillende verzekeraars? Bereken en vergelijk met onderstaande knop.

Laatste berichten