Verzekering-vergelijken.com

Recreatiewoning verzekering FBTO

De recreatiewoning verzekering van FBTO is een verzekering die je online kunt afsluiten. De berekening is in het begin niet geheel duidelijk omdat je op de FBTO Woonverzekeringen pagina komt. Maar bij de eerste stap kan je later type woning aangeven. Wil je een recreatiewoning verzekeren kies hier dan voor woning type recreatiewoning.
Onderstaande een voorbeeld hiervan. 

Verzekeren van je recreatiewoning bij FBTO
FBTO verzekeringen

Aanvullende verzekeringen

Naast enkel de recreatiewoning kan je bij FBTO ook aanvullende verzekeringen afsluiten. Denk dan aan bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering en een inboedelverzekering.

Vergelijk de recreatiewoning van FBTO

Het verzekeren van een recreatiewoning kan bij verschillende verzekeraar. FBTO is er een van, maar er zijn meerdere verzekeraars waarbij het verzekeren van je recreatiewoning mogelijk is. 
Als je de verzekering gaat vergelijken bij verschillende verzekeraars voorkom je dat je voor verassingen komt te staan. De ene verzekeraar is niet de ander en ze verschillen in premie, voorwaarden en dekking. Dus vergelijk je verzekering en pak niet alleen de goedkoopste verzekering maar ook de verzekering die het beste bij je past.