Verzekering-vergelijken.com

Zorgverzekering Nationale Nederlanden

Ontdek de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden: een zorgpolis die niet alleen bijdraagt aan een gezonder leven, maar je ook volledig ontzorgt.
Met altijd 100% vergoeding bij zorgverleners met een contract, heb je de vrijheid om je eigen huisarts en ziekenhuis te kiezen. Kies uit aanvullende pakketten die perfect bij jou passen en profiteer van extra diensten zoals de handige Vraag de Dokter-app. Het Fit Pakket is standaard inbegrepen bij je zorgverzekering, waardoor je met vertrouwen de uitdagingen van het leven tegemoet gaat. En met flexibele premiebetaling bepaal je zelf wanneer het jou het beste uitkomt. Kortom, een zorgverzekering die aansluit op jouw behoeften, zodat je zonder zorgen kunt genieten van het leven.

Dit zijn de 2 basisverzekeringen van Nationale Nederlanden

Zorg Voordelig (naturapolis)
€ 140,50

– Beste prijs van de twee verzekeringen
– 100% vergoed bij zorgverleners met contract
– 70% vergoed bij zorgverleners zonder contract
– Fit Pakket
– Keuze uit 4 aanvullende verzekeringen

Zorg Vrij (combinatiepolis)
€ 147,00

– Meest uitgebreide dekking van de twee verzekeringen
– 100% vergoed bij zorgverleners met contract
– 100% vergoed bij zorgverleners zonder contract. 75% bij GGZ, wijkverpleging en fysio zonder contract.
– Fit Pakket
– Keuze uit 7 aanvullende verzekeringen
– Mogelijke collectieve voordelen

Basisvoorziening in je zorgpakket: Fit Pakket

Voor degenen die streven naar een gezonde levensstijl, is ondersteuning altijd welkom. Het Fit Pakket begeleidt je stap voor stap op weg naar welzijn. Onderga de Persoonlijke Gezondheidscheck en krijg inzicht in je gezondheidsrisico’s. Profiteer van kortingen bij aangesloten sportscholen. Of plan een sportmedische controle bij een gespecialiseerde sportarts. En nog veel meer. Jij bepaalt zelf welke stappen je neemt.

Altijd de juiste aanvullende verzekering voor jouw behoeften

Bij de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden heb je de keuze uit twee basisverzekeringen. Met de naturapolis Zorg Voordelig kun je kiezen uit vier aanvullende pakketten, terwijl de combinatiepolis Zorg Vrij maar liefst zeven aanvullende pakketten biedt. Ontdek welke optie het beste aansluit op jouw wensen en behoeften.

Nationale Nederlanden